Hakkımızda

Üsküdar Üniversitesi TV Stüdyoları, profesyonel ekibi ve ekipmanıyla internet yayıncılığı yapmaktadır. Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Ofisi ile çalışmakta aynı zamanda İletişim Fakültesi öğrencilerine, teorik dersleri yanında uygulamalı kullanım imkânı sunmaktadır. TV Stüdyolarımızda belirlenen programlara uygun olarak öğrencilerimiz kamera, reji, kurgu öğrenmekte, radyo yayınlarını yapabilmekte ve dış çekimler gerçekleştirmektedir. Yine Üsküdar Üniversitesi Televizyonu akademik kadrosundan öğretim üyeleri toplumu bilgilendirici, eğitici ve uzmanlık alanlarına ilişkin bilgi paylaşımı amaçlı programlar yapmakta ve konuk olabilmektedir. ÜÜ TV, çeşitli panelleri, etkinlikleri canlı olarak Üniversite sayfasında, YouTube, Facebook gibi sosyal medya mecralarında yayınlamaktadır. Yapılan etkinlikler yine Üsküdar Üniversitesi sosyal medya hesaplarında yayınlanmakta ve herkes tarafından ulaşılabilir hale getirilmektedir.